lunes, 14 de julio de 2014

Final de la Copa Tarragona de Trial UCI a Torredembarra


Aquest diumenge 13 de juliol s'ha celebrat la tercera prova i final de la Copa Tarragona de Trial UCI, que ha tingut lloc al BikePark de Torredembarra, organitzada pel club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra i l'Ajuntament de Torredembarra, sent un èxit des de diferents punts de vista.


42 participants d'arreu de Catalunya, Andorra i Aragó s'han apropat a la final de la Copa Tarragona de Trial i han gaudit del BikePark de Torredembarra, molts pilots que no coneixien les instal·lacions han quedat meravellats d'aquestes i també el personal de la Federació Catalana de Ciclisme, això és un punt important de cara la sol·licitud de competicions de més nivell per a la pròxima temporada al que aspira el club; juntament amb el bon desenvolupament de la prova que ha esdevingut àgil i amb uns circuits molt adients.



Essent la final de la Copa Tarragona de Trial, també cal valorar aquesta primera Copa organitzada pel club en la modalitat de Trial UCI, que ha tingut una mitja de 45 pilots a cada prova i on aquests i les famílies han quedat molt satisfets, segur que la pròxima temporada tindrà més participació i més proves d'aquesta Copa.



En el pla esportiu, repassem les classificacions de la prova i les finals del campionat.



En Categoria Open Blau, Yeray Mendez, del club local, va ser el guanyador, i amb aquesta victoria s'emporta el títol de la Copa Tarragona.
En categoria Open Verd la guanyadora ha estat Alba Hidalgo, que ens visita des de St.Andreu de Llavaneres i ha guanyat les tres proves i per tant la Copa final.
En categoria de Benjamí, els més petits, Joan Fusalba d'Esparraguera va ser el vencedor a Torredembarra, tot i empatar a zero peus amb el segon i tercer classificat, Roger Martinez i Nil Marsal; Roger ha estat segon de la final i Aleix Pizarro tercer.
En Principiants el guanyador a Torredembarra ha estat el pilot del club local, Marc Piquer amb dos punts d'avantatja sobre Marc Hidalgo i Marc Blancafort; Marc Hidalgo és però el que s'emporta el títol final, essent Marc Piquer segon i Aleix Cobles tercer.
En Alevins Conrad Navarro de Sta. Coloma de Cervelló va ser el guanyador amb un sol peu i evitant el triplet de l'aragonès Dídac Riau que va ser segon i s'emporta el títol final, essent segon Conrad i tercer Jordi Tulleuda.
En Infantils Martí Riera de Vic va ser el guanyador de diumenge i així completa el triplet de les tres proves i per tant obté el títol, els aragonesos Raul Guimerà i Javier Zaera van ser segon i tercer diumenge, i a la final el segon lloc ha estat per Javier Zaera i el tercer per Genís la Haba.
I a la màxima categoria de la Copa Tarragona, categoria Cadet, el guanyador ha estat Arnau Codina amb una lleugera avantatja sobre el pilot del club local Sergi Segú i l'andorrà Albert Rodrigo, la classificació final ha resultat en el mateix ordre.



Així doncs ha finalitzat la Copa Tarragona de Trial UCI, en la seva primera edició d'aquesta modalitat,  on han participat més de 60 pilots i amb un balanç molt positiu per part del club organitzador, de la Federació de Ciclisme i del més important la satisfacció dels pilots.




Resultats oficials de la cursa: http://www.trialsport.es/arxius/resultats/CT14_3.pdf 














No hay comentarios:

Publicar un comentario