martes, 17 de febrero de 2015

Copa Tarragona de Trial FCC, 8 març Altafulla



La Copa Tarragona de Trial UCI, comença aquest 2015 el 8 de març a Altafulla i constarà de 3 proves més durant els mesos de març i abril. (22 març Aleixar, 12 abril El Catllar, 26 abril El Vendrell).


Gràcies a l'Ajuntament d'Altafulla i al club BikeTrial Costa Daurada Torredembarra el 8 de març, concretament al parc del Comunidó, donarà el tret de sortida de la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta, un campionat pensat per a què els principiants i puguin participar des de nivell zero, i on els que tenen experiència poden millorar el seu nivell.






El parc del Comunidó està situat a la part alta d'Altafulla, concretament al carrer Camí de la Nou de Gaià, el terreny és de terra i roca relliscosa, on els participants tindran 5 circuits a realitzar dues vegades. La inscripció és realitza el mateix dia de la cursa a preu de 20€, els no federats poden participar tramitant la llicència de dia per només 5€. Hi ha un edifici amb banys públics.
Tota la info de preus i categories als documents adjunts i a:
També podeu veure novetats i noticies al minut a:

https://www.facebook.com/events/410440085784937/?ref=notif&notif_t=plan_user_associated 

Tots els participants tindran una bossa d'obsequi, amb una beguda isotònica, un tiquet per a botifarra, informació d'Altafulla, i un gorro d'hivern exclusiu de la Copa Tarragona de Trial 2015.

Hi haurà servei de bar amb begudes, cafès, pizzes i botifarrada. També tenda de recanvis, proteccions i marxandatge. Podreu participar en el sorteig de: Un pernil, un massatge fisioterapèutic, un dinar al restaurant Di Napoli de Torredembarra, i marxandatge del club Costa Daurada Torredembarra.

COM ARRIBAR, itinerari recomanat: Parc del Comunidó situat al Camí de la nou de Gaià. Per aparcar ús recomanem la Ronda Altafulla, camí de l'ermita, o c/ de la bassa.
Per arribat a Altafulla al lloc de la cursa, ús recomanem agafeu la N-340, prenent la sortida de Ferran-Altafulla, per accedir després per la Ronda d'Altafulla. Veure mapes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario