domingo, 12 de abril de 2015

Crònica, resultats, fotos i video de la 3ª prova de la Copa Tarragona de Trial, disputada avui al Catllar.

Aquest diumenge s'ha celebrat la tercera prova de la Copa Tarragona de Trial, a la localitat del Baix Gaià del Catllar, davant del seu magnífic castell, amb un dia esplèndid, unes zones molt maques on els pilots han gaudit d'allò més i un total de 50 participants vinguts d'arreu de Catalunya, Aragó i Andorra hi han pres part.







En categoria Open blan el guanyador ha estat  Gerard Anglada amb 0 punts, El de Sant Sadurní D'Anoia, y la Marta Balsells és la líder.

En categoria Open Blau, Ot Sierra, de St. Fruitos de Bages, ha estat el vencedor i és el nou líder del campionat.

En Open Verd el guanyador ha estat Jan Bardolet, de Tarragona, que ha vençut cómodament amb 6 punts, el líder del campionat és Edgar Asenjo.

En categoria Benjamí, la dels més petits i amb 14 participants, el guanyador ha estat Marc Alamilla que ens visitava des de Vallgorguina i a acabat amb 0 punts; i afiança el seu lideratge.

En categoria Principiant, amb 10 participants, el vencedor d'avui ha estat Albert Llorenç, de St. Feliu de Codines, que ha hagut de realitzar zona de desempat amb Eder Rofes ja que havien empatat a zeros i a temps. La líder  de la categoria és Alba Riera.

En Alevins el guanyador d'avui ha estat Martí Rusiñol de Prats de Lluçanes amb 3 punts, mentre que Marc Piquer continua líder.

En Infantils el vencedor ha estat Jordi Tulleuda, de Taradell,  amb 8 punts, i el líder continua sent Martí Riera

I a la categoria Cadet, la màxima de la Copa Tarragona, el vencedor ha estat Arnau Codina de Vilanova i la Geltrú, que reapareixia després d'una lesió i ha guanyat en una classificació força ajustada, el líder del campionat a la categoria és Ferran Sanchez.

Així doncs aquests han estat els guanyadors d'avui i líders del Campionat a falta de l'última prova d'aquí a dues setmanes  al Vendrell on es decidiran els vencedors finals.

Classificació de la prova amb tots els participants: http://www.trialsport.es/arxius/resultats/CT15_3.pdf

Fotos per Jorge Vilchez: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1434041170223885.1073741845.1405670136394322&type=1

VIDEO per Jorge Vilchez: https://www.youtube.com/watch?v=B_ryN79iVC0&feature=youtu.be

Classificació Genereal: https://www.ciclisme.cat/clasificaciones/2015/CT15_G_1.pdf

L'última prova de la Copa Tarragona de Trial serà el proper 26 d'abril a El Vendrell.
US ESPEREM!


No hay comentarios:

Publicar un comentario